+381 66 8168929

O Nama

"Cilj Dent Elevate nije samo stvaranje sajtova ili kampanja;
naša misija je transformacija stomatološke prakse
kroz inovaciju i efikasnost.
U svakom osmehu krije se priča.
Naš posao je da te priče učinimo vidljivim."

Sve je krenulo jednim pitanjem: “Mom tati bi trebao sajt i znaš te tvoje reklame što si puštao,

 šta misliš jel bi mogao napraviti tako nešto za našu ordinaciju?”

Dent Elevate

Kako je započela naša priča?

Priča o Dent Elevate Agenciji započinje kada je koleginica zatražila pomoć za svog oca, koji je nedavno otvorio privatnu stomatološku ordinaciju.

Ova agencija se fokusira na pružanje pomoći stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u  sticanju novih klijenata, razvoju online prisustva, digitalnog marketinga i optimizacije poslovanja.

Dent Elevate

Osnivač

Aleksandar Nenadović

Pozdrav, ja sam Aleksandar Nenadović, osnivač i direktor firmi “Platinum Truffles” i Agencije “Dent Elevate”. Pored toga radim i puno radno vreme kao inženjer elektrotehnike i računarstva u kompaniji “Ling Long International Europe” u Zrenjaninu.

Dolazim iz malog mesta na granici, Sremske Rače, sa 18 godina odselio sam se iz Rače u Novi Sad gde sam studirao na FTN-u i usput radio na mnogo različitih poslova (od kasira i dostavljača vode, prodaje od vrata do vrata, menadžera prodaje, plc programera i direktora prodajnog sektora)

2023 Preselio sam se u Zrenjanin i otvorio svoju prvu firmu “Platinum Truffles”. Bili smo jedina firma u Srbiji ( i dalje smo jedini) koja dostavlja na adresu sveže tartufe. 

Zbog sezonske prirode tartufa i viška slobodnog vremena, zaposlio sam se kao elektroinženjer u Ling Longu, radio sam puno radno vreme, pre podne bih bio na poslu u firmi a posle podne za računarom prateći i vodeći kampanje za “Platinum Truffles”

Nakon uspeha u marketinškoj kampanji 2023 godine, stekao sam povrat na investiciji od 1 : 4, mislio sam da ću odmarati do sledeće sezone ali jedna koleginica mi je izmrsila planove

Kako je nastala agencija Dent elevate?

U ovom trenutku i dalje radim puno radno vreme, sezona tartufa je prošla ali firma i dalje postoji kao i moje obaveze prema njoj do sledeće sezone .

Priča o Agenciji Dent Elevate kreće baš u tom periodu, krajem januara 2024. godine. Koleginica iz kancelarije mi je prišla i postavila jednostavno pitanje. Njen otac je otvorio svoju privatnu stomatološku ordinaciju 2022. godine i trebala mu je pomoć. Ona je videla kako sređujem sajt za tartufe i pitala me: “Mom tati bi trebao sajt i znaš te tvoje reklame što si puštao, šta misliš jel bi mogao napraviti tako nešto za našu ordinaciju?”.

Njihova situacija je bila specifična. Obično, kada stomatolozi pre otvaranja privatne ordinacije rade u državnoj službi dugi niz godina, njihovi stalni pacijenti, uvereni u kvalitet njihovog rada, nastave da dolaze posle u njihovu privatnu ordinaciju kada je otvorena. Kod Doktora Dragana ovo nije bio slučaj, a zašto?

O Prvom Projektu

Doktor Dragan i njegova porodica potiču sa Kosova. Doktor je radio u državnoj službi marljivo preko trideset godina, ali kada ih je muka naterala da napuste svoj dom, sav ugled i preporuke koje su se širile od usta do usta ostale su im iza leđa.

Kada je došao u Zrenjanin, počeo je da radi u državnoj praksi i nije odustao od želje da otvori svoju ordinaciju, ali baš zbog situacije u kojoj se našao ovaj poduhvat nije bio ni malo lak.

Uzevši u obzir da nisam bio toliko zaokupljen tartufima jer se sezona taman završila, imao sam vremena da pomognem.

Krenuo sam da im pravim sajt od nule, i tako je nastao dentistdk.com, prvi profesionalni stomatološki sajt u Zrenjaninu preko kojeg su pacijenti mogli online da zakažu usluge koje su im trebale, sve sa planerom i menadžerom termina. 

Kada je sajt bio gotov, implementirao sam strategiju za digitalni marketing koja nam već dugo donosi rezultate. Testirali smo i prilagodili stomatološkoj praksi i za kratkih 10 dana ordinacija je procvetala. Podigli smo popularnost ordinacije, mnogo novih klijenata je našlo put do našeg doktora specijaliste Dragana Krstića.

Selektivan Rad

Pomislio sam, ako smo mogli da lansiramo ovu ordinaciju ovako brzo, sigurno možemo pomoći i drugima koji se muče u istom polju. 

Skupio sam tim oko sebe, ljude sa kojima sam radio na brendingu firme za tartufe. Fokusirali smo se na istraživanje tržišta, pratili smo šta svetski lideri u industriji rade, kako njihove kampanje izgledaju. Testirali smo sve i došli do tačke u kojoj smo sada. 

Tu smo da vam pomognemo ali svesni smo da u jednom gradu ne može postojati 30 ordinacija koje su najbolje. Mi možemo da nađemo profitabilne klijente za vas i obezbedimo konstantan priliv klijenata iz meseca u mesec, ali ne za svih 30 ordinacija, jednostavno nije moguće. To je razlog zašto marketing kampanje vodimo samo za prvih 3 (za manje gradove), 5 (za srednje gradove) i 10 (za Beograd i Novi Sad) ordinacija ili klinika sa kojima sklopimo saradnju. 

Molim vas za razumevanje i da se ne ljutite ako ne možemo da radimo sa vama iz ovih razloga. Pošaljite nam upit, ako nismo popunili već broj klijenata za vaš grad, javićemo vam se da vidimo da li ste kvalifikovani i da krenemo da gradimo zajedno. 

Agencija radi selektivno i fokusira se na saradnju sa određenim brojem ordinacija u svakom gradu, birajući one sa kojima mogu ostvariti najbolje rezultate.

Naša Misija

Cilj Dent Elevate agencije je pružiti podršku stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u razvoju online prisustva, privlačenju novih klijenata i optimizaciji poslovanja, pružajući im šansu da procvetaju u konkurentnom stomatološkom tržištu.

1 - 4 Marketing Strategija

Šta tačno znači 1-4  marketing strategija?

Zapravo ovo nije neka komplikovana tehnička terminologija. 1-4 marketing strategija je termin koji koristimo za marketing strtegiju koja nam na svaki uloženi dinar zaradi 4. Mi naše uslugu nudimo u tri paketa:

What do people say?

Testimonials from the folks who changed their lives – for better.